Prepod

Seminar Ziua Cooperarii Europene

12 noiembrie 2020

Ziua Cooperării Europene este o inițiativă de comunicare derulată în țările Uniunii Europene și țările vecine, beneficiare ale programelor de cooperare teritorială, care dorește să promoveze în mod inedit colaborarea dintre comunitățile locale.

Cu ocazia Zilei Cooperării Europene, 9 octombrie 2020, la ora 12.00, a avut loc la Universitatea “Ștefan cel Mare”, Suceava un seminar online pe platforma Google Meet în cadrul căruia au fost prezentate principalele obiective ale proiectului transfrontalier Personalized prevention tools in obesity and diabetes – a joint Romanian-Ukrainian programme of health education și s-a discutat despre Importanța nutriției în prevenția bolilor cronice netransmisibile.

Seminarul a avut ca scop creșterea gradului de conștientizare a importanței nutriției pentru o viață sănătoasă și a fost organizat în cadrul proiectului Personalized prevention tools in obesity and diabetes – a joint Romanian-Ukrainian programme of health education, nr. ENI CBC 2SOFT/4.1/56. Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și se desfășoară în cadrul Departamentului de Sănătate și Dezvoltare Umană, în parteneriat cu Universitatea Națională Precarpatică “Vasyl Stefanyk”, din Ivano-Frankivsk, Ucraina.

Pentru a participa la acest seminar, studenții s-au conectat la următorul link: meet.google.com/zub-tgho-ovc

Seminarul a fost susținut de Asist. univ.drd. Camelia Oana IAȚCU (Research assistant în cadrul proiectului) și a avut un număr de 23 de participanți.

Last modified: 12 noiembrie 2020

Comments are closed.